Reacties

5 thoughts on “Reacties”

  1. Ja Rob echt heel erg de moeite waard .Ik heb genoten .Een spiegeling kwam me heel bekend voor.
    De site is heel mooi vorm gegeven en overzichtelijk.
    Ik kijk uit naar nog meer mooie foto momenten

  2. Angelique Derks_Pichard

    wauw Rob, je hebt bij onze etentjes met Lonny en ons er af en toe over gehad wat je bezig houdt en wat je allemaal maakt. nu ik het ook bij elkaar zie ben ik onder de indruk. ik heb geen creatieve achtergrond maar vind het echt superleuk om nu eens door jouw ogen te kijken wat je bezig houdt.
    Onderwerpen van een andere kant bekijken, inzoomen op prachtige details en vooral het lichtspel vind ik prachtig.
    fijn dat je dat wil delen en dat wij mee mogen kijken.
    ben benieuwd wat 2020 gaat brengen.

  3. Marieke Hofman

    Geweldige leuke, mooie en interessante website.
    Ik ben erg trots op je pap. Goed gedaan. Ik heb er met plezier naar gekeken en dat ga ik vaker doen.

  4. Vandaag (dat is: 4 januari 2020) nog weer eens een half uurtje zitten kijken naar een deel (al dat sterke beeldmateriaal in 1x is ’too much’ voor deze bezoeker) van de site. Inspirerend: van goed geschoten tot interessant ‘verknipt’; van ‘kiek’ naar ‘plastiek’.

    Het is voor mij als beeldend kunstenaar een prikkelend plezier om over ons werk te praten en ideeen op te doen.

  5. Jaren geleden maakte ik kennis met de creatieve vaardigheden van Rob. Voor een doel dat ik mij niet meer kan herinneren maakte ik een serie foto’s voor hem. Rob wilde ze gebruiken voor een collage.
    Ik verwachtte dat Rob de foto’s zou opplakken. Maar tot mijn verbazing zette hij de schaar er in…. Hij maakte een soort tableau waarbij “stukjes foto” aan en op elkaar werden geplakt.
    Rob zag ’t kennelijk al helemaal voor zich…. Er hoefde geen enkele foto opnieuw worden gemaakt. Misschien had Rob toch beter chirurg kunnen worden i.p.v. organisatieadviseur met accent op IT vraagstukken.

    Onze wegen scheidden zich. Tot we elkaar na ons werkzame leven weer hervonden. Rob had zich ontwikkeld in meerdere kunstvormen, draadfiguren, fotografie, schilderen…..
    Ik had mij gestort op fotografie, waarmee ik op mijn 12e jaar ben begonnen. Ik zou deze hobby niet meer los laten, maar sterk verbreden.

    Ik kijk graag naar Rob’s foto’s. Ik vind zijn visie op de scene verrassend , thematisch, grappig. Je hoeft je niet te vervelen als je naar zijn foto’s kijkt.
    Sinds kort heeft Rob een nieuwe website die nog deels “under Construction” is. ’t Wordt vast nog leuker en toegankelijker.

    Succes Rob. Ik kom regelmatig even kijken.

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.